fbpx
Flh Expertise Logo

UN EXPERT CONTABIL CARE AJUTӐ FIRMELE MICI SӐ SE DEZVOLTE ŞI SӐ IŞI ATINGӐ OBIECTIVELE

Înțelegem problematicile dumneavoastră și
vă ajutăm să găsiți răspunsuri adecvate.

MISIUNEA NOASTRĂ

Întreprinderile mici și mijlocii sunt motorul oricărei economii locale sau naționale,
Dar condițiile în care conducătorii IMM-urilor trebuie să opereze îi lasă deseori dezavantajați în raport cu marile firme din jurul lor.

În calitate de Experți Contabili, ne străduim să redăm întreprinderii dumneavoastră avantajele de care are nevoie, și pe care dealtfel le merită.

Dumneavoastră sunteți prioritatea. Dorim să construim o relație care să ajute firma dumneavoastră să prospere, și să fie competitivă.

Pentru a afla mai multe despre cum colaborarea cu FLH Expertise poate să fie benefică societății dumneavoastră, contactați-ne la +33 (0)1 48 81 53 35 pentru programarea unei întâlniri, sau pentru a obține mai multe informații despre serviciile pe care le oferim.

CUI NE ADRESĂM

Oferim soluții pentru TOATE ÎNTREPRINDERILE, indiferent de mărime sau de vechime.

Suntem aici ca să vă ajutăm să aveți un avantaj față de concurenții dumneavoastră, pentru a vă da soluții să vă atingeți obiectivele. Ne adaptăm nevoilor fiecărui client, indiferent de domeniul de activitate: constructori, comercianți, artizani, profesii liberale sau asociații non profit.

Ne străduim să stabilim relații de colaborare durabile cu clienții noștri, și să îi ajutăm în funcție de interesele lor.

Ambițios și întreprinzător?

Singura limită este energia dumneavoastră. Noi vă furnizăm structura pentru a vă permite să treceți la nivelul următor, și următor, și încă următor…

În tranziție?

Doriți să predați ștafeta și să-i lăsați pe alții să continue ce ați realizat? Vă acompaniem pentru a reuși această tranziție în cele mai bune condiții.

Satisfăcut?

Vă ajutăm să profitați de situația existentă, să rămâneți în conformitate, fără dureri de cap.

Dificultăți?

Pasiunea pentru întreprinderea dumneavoastră nu mai e ce a fost? Prea multe probleme deodată? Putem să vă ajutăm să găsiți o cale de ieșire care să vă convină cât se poate de bine.
Image
Florentina COCOS
Florentina COCOSASOCIAT FONDATOR
Florentina COCOȘ este Expert Contabil, membru al Ordinului Experților Contabili din Paris, al CECCAR Romania și al Academiei de Științe Tehnice Contabile și Financiare. Are peste 10 ani de experiență în cabinete de expertiză contabilă și în societăți din Franța, dintre care Responsabil de Misiune la Price Waterhouse Coopers și responsabil Audit Intern la o filiala Total Petroleum.
Domeniile de activitate în care este specializată: construcții, restaurante, turism, concesiuni și service auto, unități de producție, comitete de întreprinderi, farmacii, etc.

Echipa

CINE SUNTEM
NOI

Cabinetul FLH Expertise a fost înființat de Florentina Cocoș și Laszlo Huszar, asociați fondatori. Echipa este constituită din colaboratori calificați și competenți pe toate domeniile ofertei noastre: Contabilitate, salarizare, juridic, administrativ – pentru a putea aduce răspunsul potrivit preocupărilor dumneavoastră.

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

Desigur, credem că facem o treabă bună pentru clienții noștri dar este întotdeauna mai plăcut să-i auzim exprimându-și satisfacția direct.

Contact Paris

Adresa PARIS:
5, Boulevard Georges Méliès
94350 VILLIERS SUR MARNE
Telephone:
+33 (0) 1 48 81 53 35

Contact Lyon

Adresa LYON:
24, Avenue Joannes Masset
69009 LYON
Telephone:
+33 (0) 1 48 81 53 3
Ordre des experts-comptables