fbpx
Flh Expertise Logo

TOT CEEA CE AŞTEPTAŢI DE LA UN EXPERT CONTABIL ŞI MAI MULT…

Este important pentru noi să stabilim relații solide și durabile cu fiecare din clienții noștri. Să vă cunoaștem mai bine – respectiv firma dumneavoastră, – ne permite să vă servim cum se cuvine; alocăm deci timpul necesar pentru a înțelege nevoile dumneavoastră și ne adaptăm serviciile la cazul dumneavoastră specific.

ÎNMATRICULĂRI FIRME

În faza de creare a unei firme, vă ghidăm prin fiecare etapă a procesului de înființare, asigurându-vă o abordare pragmatică a deciziilor pe care trebuie să le luați în momentul înmatriculării firmei dumneavoastră, capital social, regim fiscal, număr de asociați, statutul social al conducătorului firmei… criteriile de reținut sunt multiple în momentul în care alegeți statutul întreprinderii dumneavoastră – avem cheile necesare ca să vă puteți orienta cu ușurință.
Image-Section-Creation-D-Entreprise
Image

CONTABILITATE

Asigurăm contabilitatea completă a firmei dumneavoastră.
Economisiți timp, bani și sunteți în conformitate. Conturile dumneavoastră sunt ținute lunar, declarațiile sunt depuse la timp, sunteți alertat în caz de probleme ca să puteți reacționa la timp.
Astfel vă puteți consacra timpul prețios, energia și resursele la ceea ce e cu adevărat important: întreprinderea dumneavoastră!
Déclarations déposées en temps100%
Précieux temps recuperes98%

PERSONAL ȘI SALARIZARE

Legislația muncii evoluează continuu, aducând modificări în ceea ce privește cotizațiile salariale, patronale, calculul diverselor prime și indemnizații, timpul de muncă. Convențiile colective aplicabile fiecărui sector de activitate au, de asemenea, specificități și evoluează în funcție de meserii. Suntem formați și informați continuu despre ultimele evoluții ale legislației sociale ca să vă putem oferi o gestiune a salariilor optimă.
  • Buletine de salarii
  • Formalități de angajare
  • Contracte de muncă
  • Declarații la organismele sociale
  • Acompaniere în caz de întrerupere a contractului de muncă: rupturi convenționale, licențieri
Image
Image

ASISTENȚĂ JURIDICĂ

Vă asistăm sau efectuăm direct formalitățile de creare și înmatriculare a firmei dumneavoastră; modificări statutare: schimbări de sediu, asociați, reprezentant legal, forma juridică; aprobarea conturilor anuale, etc.
Déclarations déposées en temps100%
Précieux temps recuperes98%

CONSILIERE

Serviciile noastre de consiliere în contabilitate, probleme juridice și salarizare au ca și obiectiv să vă ajute să optimizați afacerea dumneavoastră – cum să câștigați mai mult, respectiv cum să păstrați mai mult din aceste venituri pentru dumneavoastră… și asta oricare ar fi talia societății dumneavoastră.

Ținem să dezvoltăm legături solide și durabile cu fiecare din clienții noștri. Să vă cunoaștem mai bine – respectiv firma dumneavoastră, ne permite să detectăm punctele care vă frânează activitatea, precum și pe cele ale căror îmbunatățire v-ar asigura un randament mai bun, să vă asistăm în găsirea de soluții eficace și implementarea acestora.

Image

PROGRAMAȚI O ÎNTÂLNIRE LA CABINET

Trebuie să completați toate câmpurile obligatorii.
Trebuie să completați toate câmpurile obligatorii.
Trebuie să completați toate câmpurile obligatorii.
Trebuie să completați toate câmpurile obligatorii.

PRIN COMPLETAREA FORMULARULUI DE CONTACT AVEȚI POSIBILITATEA SĂ:

SOLICITAȚI ȘI PROGRAMAȚI O ÎNTÂLNIRE FAȚĂ-ÎN-FAȚĂ SAU ONLINE

Veniți să discutăm despre întrebările și problemele dumneavoastră, veți beneficia de expertiza noastră pentru a găsi răspunsurile de care aveți nevoie!

Contact Paris

Adresa PARIS:
5, Boulevard Georges Méliès
94350 VILLIERS SUR MARNE
Telephone:
+33 (0) 1 48 81 53 35

Contact Lyon

Adresa LYON:
24, Avenue Joannes Masset
69009 LYON
Telephone:
+33 (0) 1 48 81 53 3
Ordre des experts-comptables